2016. augusztus 16., kedd

Szűztea kapszula - A legjobb termékek

Szűztea kapszulák, és azok árai, vélemények

A szűztea egyre népszerűbb termék lett a magyar piacon, főleg a szűztea kapszula, rengeteg webshop árulja, különböző kiszerelésekben, erősségekben. A különböző termékekről olvashatsz itt véleményeket, tudnivalókat.

szűztea kapszula vélemények


Szűztea kapszula tudnivalók

Mint említettük a kapszulákat főleg fogyni vágyók szedik, általában nagyszerű hatásfokkal. Sokan nem tartják be a szedésnél előírt dolgokat, fontos a nagy mennyiségű 2 - 3 liter víz napi fogyasztása  a termékkel. Fontos hogy fogyást nem csak önmagában a kapszula fog biztosítani, hanem a megfelelő életmód és diéta is, bár rengetegen magával a kapszulával is számottevő eredményeket érnek el, vedd figyelembe hogy szükséges az edzés és a befektetett munka is, hiszen hiába eszel 4 ezer kalóriát egy nap és mellé a kapszulákat, nem lesz hatása.

Hogyan működik a szűztea?

A szűztea polifenolokban gazdag. Maga a polifenolnak antibakteriális és antioxidáns tartalma van, így nagyszerű immunrendszer erősítő. Lassítja a szénhidrát felszívódását és gátolja a hízást segítő hormonok termelődését, így a szervezet nagyszerű tudja a zsírokat lebontani. Csökkenti az étvágyat, és javítja az anyagcserét, ez koleszterin szint javuláshoz vezet. Van gyulladás csökkentő hatása és vízhajtó hatása is.

szűztea kapszula árak

Szűztea kapszula mellékhatások?

Rengetegen beszámolnak kisebb mértékű hasmenésről. Igen, ez maga a szűztea kapszula mechanizmusából adódóan előfordulhat, hiszen megszabadítja a szervezetet (a polifenol segítségével) a salakanyagtól és a felhalmozódott zsírtól és szénhidráttól. Próbáljunk kevesebb szénhidráttal és több fehérjében és rostban gazdag ételt bevinni a szedés közben. Figyeljünk a szűztea vérnyomás csökkentő hatására is, konzultáljunk orvosunkkal ha vérnyomás problémánk van.

Szűztea kapszula árak

A kapszula ára elég olcsónak tekinthető, hiszen teából készül. Egy havi adagot körülbelül 1000-1500 forintért már meg tudsz vásárolni a legjobb minőségű kapszulából is. 

Termékek

Összegyűjtöttük a legjobb árú termékeket. Nem vagyunk semmilyen kapcsolatban az oldalakkal, így saját átfogó kereséssel kerestük meg a legjobb és legjobb árú termékeket.

Dr. Chen Szűztea Forte 80 db

Ezen termékcsalád nagyon népszerű az étrend kiegészítő piacon, jó áraikkal és megfelelő minőségükkel. A Forte a szűzteán kívül tartalmaz több hatóanyagot is mint aloevera, szenna levél, fehér eperfa kivonat, kapszaicin és maga a szűztea kivonat, amely zöldteából van szüretelve. 
Fontos hogy a kúra kezdetén napi 1, majd napi 2 kapszula szükséges reggel és esti felosztásban. A termék 80 kapszulát tartalmaz. Mind a kapszaicin és a fehér eperfa levél segít a szénhidrát bontásban, a szenna levél pedig a bélműködést javítja, és az anyagcserét.
Az egyik legkomplexebb és legsokoldalúbb termék. Megvásárlása mindenképp ajánlott, személy szerint 1 kapszulát javasolnék naponta, legalább 2-3 hétig utána lehet megpróbálni a napi 2 kapszulát.
Legjobb ár:

szűztea kapszula

Dr. Chen Szűztea + CLA 40 db.

Nagyszerű termék, személy szerint ezt ajánlanám a legjobban, összetevői Szűztea kivonat (polifenolok), CLA (konjugált linolsav), Aloe Vera gél, L-karnitin, kalcium pilovát. A CLA segítségével a felszívódó táplálék beépülése módosítható jobb arányban, több izom termelődik és kevesebb zsír, az L-karnitin az egyik legnépszerűbb és legjobb fogyasztó termék (nagyon ajánlom ezen kívül is a szedését). A termékből ugyanúgy 1 darab szedését ajánlom naponta, a 2 db.-ot sokan tartom, de meglehet vele próbálkozni. Drágább a forténél, de nagyon hatásos! 40 darabos a kiszerelés.
Legjobb ár: 

Szűztea CLA
Dr. Chen Szűztea prémium 60db

Nagyszerű termék, lótusz levél kivonattal, szennalevéllel, papayával, kapszaicinnel és króm pikolináttal, és persze szűztea polifenollal. 60 darabos a kiszerelés, napi 1 darab ugyanúgy, maximum 2 db akinek nem megterhelő.
Legjobb ár:

Dr. chen szűztea prémium kapszula

Jelenleg ezt a három terméket volt időm bemutatni, következő cikkben még további termék leírással jelentkezünk. Reméljük segítettünk a választásban. Véleményem szerint a Szűztea CLA kapszulának adnék egy lehetőséget, nagyszerű termék, az L-karnitin nagyon sokat számít. Vedd figyelembe a diétát, a napi 2,5-3 liter vizet és mozogj is mellé. Az elején előfordulhatnak hasmenés tünetei, de csak időszakos, és a szervezet tisztítása történik. A szűzteával párhuzamosan próbáljunk kevés zsíros és szénhidrát dús terméket fogyasztani, támaszkodjunk a rostokra, fehérjére.



1 megjegyzés: