2016. augusztus 17., szerda

Szűztea termékek - Ampullák és egyéb termékek

Szűztea termékek tömkelege

A Dr. Chen termékcsaládban gyakorlatilag végtelen típusú terméket találhatunk, nem csak tea és kapszula formában, de van ampulla, keksz, italpor is. A tapasztalataim alapján Dr. Chen - márkájú termékeken kívül nagyon kevés szűz teát fogunk találni, kisebb nagyobb boltokban 1-2 ismeretlen terméket, ezért mindenképp a Dr. Chen családot válasszuk vagy a Naturaland termékeit, a megbízhatóság és a nevük miatt, hiszen gyakorlatilag 15-20 éve jelen vannak, és gyógynövényekre specializálódtak mindketten.



Szűztea keksz

Zöldtea fajtából készülő szűztea keksz, a szálak találhatóak benne és egyéb zöldség rostok. A hatóanyagok hozzájárulnak a normális és egészséges bélműködéshez és teltség érzetet adnak, így sikeresen tudjuk a napi kalória bevitelünket koplalás és "éheztetés" nélkül csökkenteni. A keksz 120g-os kiszerelésben érkezik átlagos ára 500-700 forint között van.
Legjobb ár:


szűztea keksz


Szűztea ampullák

Az ampulla szűzteát, aloe verát, almaecetet, homoktövist, L-karnitint és szója izoflavonoidokat tartalmaz. Az L-karnitin tartalma miatt eléggé ajánlott termék, 10x15ml a kiszerelés, napi egy ampulla fogyasztása ajánlott, meg lehet próbálni fele ampulla feloldásával is. Sokkal jobb a felszívódás és hatóanyag tartalma a teához képest, így drágább is. 
Legjobb ár:

szűztea ampulla


Szűztea italpor

Fehérje turmix kiváltásaképp szokták fogyasztani, rengeteg hasznos dolog található benne, felsorolni is sok lenne, emiatt ára is borsos, de mindenképp hasznos a diéta mellé, telít, fogyaszt, megfelelő tápanyag bevitelt biztosít reggel és este. Az ebédet nem váltja ki, de reggelinek és vacsorának megfelelő tud lenni. 30 gramm port kell 3-4 deci vízzel elkeverni. Körülbelül 1 hónapra lehet vele kijönni jól.
Legjobb ár:




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése